Wat ik nu toch heb gezien op een website van speelgoedidee.be, is werkelijk fantastisch. Ik heb tijdens mijn speurtocht op het internet toch leuk bouwspeelgoed gezien, dat moet ik echt gaan kopen voor mijn twee zoontjes. Ze zijn dagelijks op zolder de mooiste hutten aan het bouwen met mijn goede lakens, en soms zie ik er ook een goed kledingstuk tussen hangen als vlag. Normaal heb ik er geen moeite mee, maar sinds ik nu bijna dagelijks mijn goede lakens weer netjes moet vouwen om in de kast te leggen loopt het een beetje de spuigaten uit. Daarom was ik zo razend enthousiast toen ik het bouwspeelgoed op internet tegen kwam. Mooie kartonnen platen die je met behulp van een klittenbandsysteem aan elkaar gemaakt kunnen worden, zo hoef ik ook niet steeds meer op zoek naar mijn wasknijpers. Mijn humeur was meteen helemaal goed, en voor de prijs hoefde ik het niet te laten, heb meteen maar twee pakketten besteld, kunnen ze ook geen ruzie maken.  9ff91bde99df5a0803314c00d4cdb24a0f42a691

Mooi bouwpakket

Ik had niets tegen mijn zoontjes gezegd, tot ze die middag thuis kwamen en twee enorme pakketten hun op stonden te wachten. Nog geen minuut later had ik twee dansende en schreeuwende jongens door het huis rennen. Omdat he zo mooi weer was hebben we de bouwdozen in de tuin gezet, waarna de jongens na hartelust begonnen te bouwen. Ik heb mijn zonen nog nooit zo druk aan het bouwen gezien. Binnen een korte tijd stonden er in mijn tuin twee mooie kastelen te pronken.  full36418976