Lichtkoepels te bestellen via het internet

logo-topkoepelNormaal gesproken schrijf ik over alles wat te maken heeft met cadeautjes. Deze keer ga ik het ook hebben over een cadeau alleen met een andere twist eraan. Ik heb namelijk Lichtkoepels gekocht voor mijn partner. Mijn vrouw stoort zich er namelijk aan dat ze verplicht met de lamp aan in de garage haar hobby uit moet voeren. Zelf let zijn erg op het energieverbruik en dus ook op de lampen die in de garage aangaan. Ze heeft mij er al vaker op gewezen dat ik een manier moest bedenken waardoor ze de lampen niet meer aan hoef te doen maar dat er wel genoeg lichtinval in de garage is. Doordat ze over enkele weken jarig is leek dit het beste cadeau om te geven! megatube

Zal ze het waarderen?

Natuurlijk is het geven van Lichtkoepels niet bepaald iets wat je alledaags doet. Ik moest dan ook een manier bedenken hoe dat ik het kon geven op haar verjaardag zonder dat ze er eerder achter zou komen. Vrienden hebben gezegd dat ik het zolang bij hun mag leggen, dit laat ik uiteraard niet voorbij gaan! De belangrijkste punten had ik al voorbereid, nu nog op zoek naar de beste koepel die we nodig hadden. Bij het bekijken van hun website is mij wel een ding duidelijk geworden. Hun koepels zijn een stuk voordeliger als  dat ik elders gezien heb. Wat ik persoonlijk erg leuk vindt is dat ik er geeneens de deur voor uit hoef te gaan om het beste cadeau te kopen voor mijn vrouw, nu maar hopen dat ze het ook leuk vindt!opstand3