Ik houd van mijn De Bruyloft trouwringen

De Bruyloft Trouwringen

Mijn De Bruyloft trouwringen zijn geweldig, omdat ik dankzij het goede advies van de verkoopster mijn ideale trouwringen heb kunnen ontwerpen. Ik had De Bruyloft online leren kennen, maar omdat ik niet zo technisch aangelegd ben en ook niet de beste designer ben, heb ik besloten om een afspraak te maken in de winkel in Lokeren. Dat gaat heel makkelijk via de website of telefonisch. Op die manier heb ik toch persoonlijk contact. Dat heb ik graag voor zo’n belangrijke aankoop.

De Bruyloft Trouwringen

Samen hebben we de ideale ring gemaakt

Ik, mijn man en de verkoopster hebben samen de ideale ring ontworpen. Het mag daarbij gezegd zijn dat de verkoopster absoluut niet uit was om zoveel mogelijk cash uit onze portemonnee te halen. Integendeel, ze gaf regelmatig een goedkoper én mooier alternatief aan. Dat noem ik pas echte klantenservice! Dankzij haar hebben we mooie, veelkleurige trouwringen gekocht. Ik heb daar lang over zitten te twijfelen, want ik vind dat al snel kitsch. Maar in De Bruyloft toonde de verkoopster mooie voorbeelden, waardoor ze me heeft overtuigd. Ik en mijn partner hebben nu een mooie geelgouden trouwring met in het midden een soort van “vuil roze”. Zelfs mijn man vond het helemaal niet verwijfd! In mijn ring zijn er uiteindelijk nog een paar fijne diamanten verwerkt. Dat wou mijn man niet en dat was helemaal geen probleem. De Bruyloft staat niet alleen garant voor prachtige trouwringen, maar ook voor een schitterende dienstverlening. Geweldig!

De Bruyloft Trouwringen