Grote voorraad aan allerlei formaten kartonnen dozen

Heeft u kartonnen dozen nodig voor uw verhuizing, als verpakking of om een andere reden? Dan bent u bij Dozenhal op het juiste adres. Wij verkopen door heel België allerlei formaten en soorten kartonnen dozen. We beschikken over maar liefst 2500 kartonnen dozen. Er is dus altijd wel een doos die qua formaat bij uw wensen past. Zit uw formaat er toch niet tussen? Dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn. Lees snel verder als u meer wilt weten over de kartonnen dozen van Dozenhal!

Het aanbod aan kartonnen dozen voor de Belgische markt

Wij beschikken in ons aanbod over allerlei soorten dozen. Zo kunt u kiezen uit ‘normale’ kartonnen dozen, goedkope dozen, het bedrukken van kartonnen verpakkingen en postdozen. De normale kartonnen dozen zijn gemaakt van golfkarton en daardoor bestendig tegen mogelijke stoten. De goedkope dozen danken hun prijs aan de tweedehandse staat van de doos. Dit wil overigens niet zeggen dat ze daarom niet meer van hoge kwaliteit zijn. Integendeel, we kiezen alleen de dozen uit die nog van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast kunt u ook kartonnen dozen laten bedrukken. Dit kan dienen als het ideale visitekaartje voor uw bedrijf. Tenslotte beschikken we nog over postdozen. Hierbij zijn er twee soorten: een normale doos of een speciale brievenbusdoos. Zoals de naam al zegt, zijn beide varianten geschikt om met de post te worden verstuurd.

Wat biedt Dozenhal nog meer?

Natuurlijk bieden we niet alleen kartonnen dozen in België aan, maar we beschikken ook over verpakkingsmateriaal en massieve platen. Het verpakkingsmateriaal kan handig zijn om uw dozen te beschermen tegen beschadiging of om te zorgen dat de dozen minder snel open zijn te krijgen. De massieve platen dienen als versteviging van de kartonnen dozen. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen en naast de standaardmaten kunt u ook zelf een doos op maat laten maken. De afmetingen zijn gebaseerd op de veel voorkomende pallet afmetingen. Dozenhal België beschikt over wel tienduizend pallets en 2500 verschillende formaten dozen. Daarnaast garanderen wij u dat wanneer u vandaag besteld, uw bestelling de volgende dag wordt bezorgd. 

Bent u geïnteresseerd in de kartonnen dozen van Dozenhal? Klik hier.